MASTER CURS DE HOMEOPATIE, sub conducerea Dr Jurj

Dragi  colegi medici homeopați

Vă scriu atât personal cât și din partea ARHC.

Până acum, după ce ati terminat cursurile prin care vi-ati obținut acreditatrea și competența în homeopatie, perfecționarea  Dvs profesională a fost lăsată oarecum la voia întâmplării. Multi dintre cei care si-au dorit să progreseze, au fost ba la un curs ici, ba la un curs dincolo, la seminarii  ținute de diverși lectori , mai mult internaționali, în care vi s-au prezentat uneori  lucruri remarcabile , alteori excentrități de țin mai mult de fashion-ul  homeopatiei decât de clinica ei de zi cu zi. Ati văzut ce pot VIP-urile zilei, dar participarea la multe cursuri  ( uneori  foarte costisitoare)  care uneori erau mai aproape de notiunea de  show homeopatic  decât de acela de spor în cunoaștere,  nu v-a dumirit prea mult

Pentru cei care au dorit să progreseze realmente pe drumul homeopatiei și să-și crească performanțele profesionale, stiu ca adeseori a fost greu si , tocmai atunci când ar fi avut nevoie mai mult de un sfat sau o metodă abordabilă , au avut sentimentul că au fost lăsați singuri si în derută.

O veste bună pentru  inceputul de an 2017, pentru cei care doresc ca homeopatia să devină o practică serioasă și profi : de la anul mă voi ocupa personal de un alt proiect inovator, prin care sper ca homeopatia românească  să crească în calitate, atât ca nivel știintific cât și ca nivel medical. Sub egida si sustinerea  ARHC, vom iniția ceva ce nu s-a mai făcut încă în acestă disciplină:

UN MASTER ÎN HOMEOPATIE,

prima serie de MASTER COURSES din homeopatia românească 

Principalul obiectiv  al acestei noi forme de învățământ homeopatic  este crearea unui fundament solid pentru practica homeopatică de zi cu zi.

Dorim formarea unei cohorte de homeopați de elită, atât din punct de vedere practic, ( cei care vor trata cu succes pacienții) cât și științific ( cei care vor deveni  viitori profesori  și cercetători )

Pentru cei doi ani ce vor urma, 2017-2018,  vom  incepe o serie  de cursuri  de homeopatie prin care cei care il vor absolvi vor avea un degree de Master in Homeopathy ( MH) prin  acreditarea ARHC ( Asociatia Romana de Homeopatie Clinica)

Cursul va cuprinde , pe durata a 2 ani

  • 8 cursuri de Materia Medica
  • 8 cursuri de Discipline Clinice

Toate cursurile vor fi de 12 ore , in sesiuni de 4 ore fiecare.  In total, 196 de ore de curs si practica . La acestea se vor adauga minimum 64 de ore de studiu individual, precum si discutii pe marginea cazurilor proprii.

Cursurile vor fi axate pe două  subiecte

  1. Materia medica pe familii de remedii ( clase de remedii: Calcareile, Natrium, Solanaceae, etc)
  2. Discipline clinice ( pediatrie, reumatologie, etc)

La fiecare subiect  participantii vor avea de studiat o bibliografie minimala , si la sfarsitul  fiecarui modul de 12 luni vor avea de prezentat un proiect scris ce va putea fi

  1. O cercetare bibliografica pe un subiect clinic sau de MM
  2. Experienta clinica cu minimum 3 cazuri
  3. Un caz ce ilustreaza homeopatia ca disciplina

Examenul final va consta in

  1. Un consult clinic , cu DD si DP sustinut
  2. Un proiect scris , fie dintr-o serie de cazuri clinice cu acelasi diagnostic, fie dintr-o serie de mai multe cazuri diferite ( minimum 3 ) cu acelasi remediu

Cursurile vor incepe la finele lunii ianuarie 2017 si  pentru cei interesati

Vor putea participa orice absolvenți ai oricăror cursuri de homeopatie  din România cu competență în homeopatie, atât cei care se vor înscrie la Master cât și cei care vor dori perfectionarea în anumite discipline specifice.

Cei care se vor inscrie pentru intregul  Master  vor beneficia de prețuri foarte scăzute, prin sustinerea ARHC ( in jur de  2000  de lei pe an, pentru 8 cursuri) .

Pentru cei care se înscriu pâna pe 15 ianuarie 2017, vom face o reducere incredibila , la 1500 de lei pe an.

 Dar si ceilalti homeopati vor putea participa, platind un pret foarte corect pe seminarii ( 400 de lei pe curs)  la câte seminarii vor dori ( sau pot veni)

ÎNSCRIERILE ÎNCEP ACUM !!

Numărul de masteranzi este limitat, pentru o mai bună calitate a educației.

Cei interesați, vă rog raspundeți la acest anunt trimitand un email pe emailul meu personal relujurj@gmail.com  si va voi trimite programul detaliat sau va puteti înscrie sunand la ARHC, speranta.dudu @arhc.ro  ori 0727 827 297

Numai de bine,
Dr Jurj Gheorghe

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button