De ce Conferinte de Homeopatie pentru Pacienti?

INSCRIERE pt. TIMISOARA | INSCRIERE pt. DEVA | INSCRIERE pt. RESITA

Am aflat si datele pentru urmatoarele conferinte: Deva , 23 Mai si Resita, 29 Mai, la ora 18.30 sala Lira.

Aceste Conferinte sunt FREE, poate veni oricine doreste ; de fapt sunt organizate de PACIENTI pentru pacienti. Puteti sa va alaturati, fie printr-un simplu like si Share, fie scriindu-mi pe site despre cum am putea face sa iasa bine. Orice sprijin e de folos.

Pentru prima data, homeopatia romaneasca vine SPRE pacientii ei, nu neaparat „mai speciali” (toti suntem speciali, nu?) ci satui de caile batute medicale, care nu au dat rezultat sau au dus la dependente, sau la internari repetate si la “ vindecari fara vindecare” ( mereu aceleasi probleme apar din nou, mereu multe medicamente de moment dar nu rezultate de durata)

Pacientii care au avut rezultate bune pot ajuta prin aceea ca sunt marturii vii despre eficacitatea tratamentului homeopatic.

In fata globalizarilor de tot felul si a negarii personalitatii (individuale ori de grup) homeopatia este chiar MEDICINA INDIVIDULUI , nu a diagnosticelor factice. Este o sansa de a fi noi insine , chiar si atunci cand suntem bolnavi.

Scopul acestor conferinte nu este comercial si nici personal ( deja ma descurc foarte greu cu cei care vin zi de zi, de 25 de ani la cabinet ), ci de a promova o IDEE, despre o medicina profesionala bine definita medical, dar “alternativa”, fata de invazia de medicamente si de interese ( comerciale chiar) din medicina conventionala.

NU neg catusi de putin progresele medicinii din ultimul timp, sunt impresionante si de maxim respect, mai ales in partea chirurgicala , din ce in ce mai rafinata si mai precisa.

Dar ce poate face medicina conventionala cand la fiecare doua saptamani copilul face o bronsiolita? Ce poate face in atacurile de panica? Ce poate face in alergii, boli autoimune, psoriazis, etc, decat o SUPRESIE a simptomelor? Si, implicit dependenta pacientului de medicatia supresiva? Un om dependent ( de puff-uri, de cortizon, de medicatie, de antidepresive, etc.) nu este, prin definitie, un om liber.

Despre toate acestea, in conferintele ce vor urma…

Toate cele bune
Dr. Jurj Gheorghe

P.S. Daca doriti sa va inscrieti la Conferinta de la Timisoara – va rog sa cititi Acest Articol (Click Aici) si sa completati formularul de inscriere.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button